Moore

Tvrtka Moore Audit Croatia je članica MOORE GLOBAL NETWORK Ltd. jedne od najvećih svjetskih, međunarodno priznatih revizorskih, računovodstvenih i poslovno konzultantskih tvrtki. MOORE GLOBAL NETWORK Ltd. sa sjedištem u Londonu. MOORE GLOBAL NETWORK Ltd. broji preko 260 neovisnih tvrtki u 110 zemalja sa preko 30.000 djelatnika.

Moore Audit Croatia kao članica MOORE GLOBAL mreže koristi propisanu metodologiju, a naši djelatnici osposobljeni su za stručnu, dosljednu i neovisnu primjenu međunarodno priznate i poznate revizijske metodologije koja na najvišoj profesionalnoj razini osigurava potpunu primjenu revizijskih postupaka utvrđenih Međunarodnim revizijskim standardima i Međunarodnim standardima financijskog izvještavanja u skladu s s odredbama Zakona o reviziji.
Naši zaposlenici redovito prolaze treninge i druge oblike usavršavanja kako bi se uskladili s metodologijom i zahtjevima Moore grupacije. Na taj način društvo osigurava visoku kvalitetu svojih usluga i stalno prilagođavanje novim poslovnim promjenama u revizorskoj praksi.

Moore

MOORE AUDIT CROATIA

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje iskustvo na našoj web stranici.