Naslovnica 

O nama

Naša vizija i strategija

Naše usluge

Referentna lista najznačajnijih klijenata

Kontakt

 
   Izvješće o
   transparentnosti
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


O nama 

 • Tvrtka AUDIT d.o.o., Zagreb, Benkovićeva 2 (ured: Metalčeva ul. 5) osnovana je 29. ožujka 1993. godine, a 14. travnja 1993. godine dobiva od Ministarstva financija Republike Hrvatske dozvolu za rad i od tada započinje sa svojom revizijskom praksom.

 • Tvrtka AUDIT d.o.o. je upisana u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod MBS 08001289 i registar revizorskih društava Hrvatske revizorske komore pod registarskim brojem 100000310.

 • Tvrtka AUDIT d.o.o. je jedna od najvećih domaćih revizijskih tvrtki i zapošljava 4 ovlaštenih revizora s certifikatom (licencom) Hrvatske udruge revizora i s članstvom u Hrvatskoj revizorskoj komori, kako slijedi:

  Darko Karić
  , dipl. oecc, ovlašteni revizor, 24 godina iskustva na poslovima revizije;
  Dubravka Tršinar, dipl. oecc, ovlašteni revizor, 31 godina iskustva na poslovima revizije;
  Kristina Mikčevac
  , dipl. oecc., ovlašteni revizor, 12 godina iskustva na poslovima revizije;
  Vladimir Vuk
  , ovlašteni revizor, 5 godina iskustva na poslovima revizije;
   

 • Djelatnici tvrtke AUDIT d.o.o. svojim teorijskim znanjem i revizijskom praksom osposobljeni su za stručnu, dosljednu i neovisnu primjenu međunarodno priznate i poznate revizijske metodologije koja na najvišoj profesionalnoj razini osigurava potpunu primjenu revizijskih postupaka utvrđenih Međunarodnim revizijskim standardima i u suglasju sa Zakonom o reviziji.

 • Tvrtka AUDIT d.o.o. je članica MOORE GLOBAL NETWORK Ltd. jedne od, na svijetu najvećih, međunarodno prestižnih revizorskih, računovodstvenih i poslovno konzultantskih tvrtki. MOORE GLOBAL NETWORK Ltd. sa sjedištem u Londonu osnovana u skladu sa engleskim zakonodavstvom, čini  preko 260 neovisnih tvrtki u 110 zemalja sa preko 30.000 djelatnika.
   

 • Ključni cilj članica MOORE GLOBAL NETWORK Ltd. je pružiti klijentima usluge revizije, računovodstvenog, poreznog i drugog poslovnog konzaltinga na visokom profesionalnom nivou zasnovanom na zajedničkom razvoju, znanju i iskustvu svih članica, što omogućava iste, visoke standarde, pružanja profesionalnih usluga u svakoj zemlji.

 • Tvrtka AUDIT d.o.o. kao članica MOORE GLOBAL NETWORK Ltd. omogućuje svojim klijentima provedbu postupaka revizije, računovodstvenog, poreznog i drugog poslovnog konzaltinga prema kontroliranim međunarodnim profesionalnim standardima slijedom čega su naša izvješća međunarodno prihvatljiva što im daje daleko veće značenje, osobito pred investitorima, dioničarima i poslovnim partnerima.

 • Posebno ističemo činjenicu da je tvrtka AUDIT d.o.o. jedna od malobrojnih domaćih revizorskih tvrtki koja je svojim dosadašnjim radom potvrdila međunarodni ugled i profesionalni status i činjenicom da je THE WORLD BANK CROATIA COUNTRY OFFICE licencirala i ovlastila tvrtku AUDIT d.o.o. za reviziju projekata u Hrvatskoj financiranih od strane Svjetske banke.