VAŠ PARTNER U POSLOVANJU

Metodologija, razvoj, znanje i iskustvo svih članica globalne MOORE mreže

0
Godina na tržištu

Tvrtka AUDIT d.o.o., Zagreb, Trg Johna Fitzgeralda Kennedyja 6b, osnovana je 29. ožujka 1993. godine, a 14. travnja 1993. godine dobiva od Ministarstva financija Republike Hrvatske dozvolu za rad i od tada započinje sa svojom revizijskom praksom.

0
Djelatnika

stručno osposobljenih za obavljanje svih zadataka i spremno na stalno usvajanje novih znanja. Naši revizori su kompetentne osobe privržene poštivanju etičkih i strukovnih pravila nužnih za pružanje revizijskih usluga visoke kvalitete.

0
Revizora

s certifikatom o položenom ispitu. Certificirani da posao obavljaju u skladu sa standardima revizijske profesije i zahtjevima regulativnog i zakonodavnog tijela.

METODOLOGIJA MREŽE

 

Naša je tvrtka članica svjetske grupe MOORE GLOBAL NETWORK Ltd. jedne od na svijetu najvećih, međunarodno prestižnih revizorskih, računovodstvenih i poslovno konzultantskih tvrtki MOORE GLOBAL NETWORK Ltd. sa sjedištem u Londonu.  MOORE GLOBAL NETWORK Ltd. broji preko 260 neovisnih tvrtki u 110 zemalja sa preko 30.000 djelatnika.

AUDIT d.o.o. kao članica MOORE GLOBAL NETWORK Ltd. koristi metodologiju mreže. Našim klijentima nudimo široki spektar usluga, a naši djelatnici svojim teorijskim znanjem i revizijskom praksom osposobljeni su za stručnu, dosljednu i neovisnu primjenu međunarodno priznate i poznate revizijske metodologije koja na najvišoj profesionalnoj razini osigurava potpunu primjenu revizijskih postupaka utvrđenih Međunarodnim revizijskim standardima i Hrvatskim standardima financijskog izvještavanja u skladu sa odredbama Zakona o reviziji.

MORE AUDIT ZAGREB

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje iskustvo na našoj web stranici.