VAŠ PARTNER U POSLOVANJU

Metodologija, razvoj, znanje i iskustvo svih članica globalne MOORE mreže

0
Godina na tržištu

Jedna od prvih i većih revizorskih kuća u Hrvatskoj. Započinjemo svojim radom 1993. godine i od tada pa do danas rastemo zajedno s potrebama tržišta u kojem djelujemo, a koje obilježava kontinuirana globalizacija, stalne promjene u tehnologijama i prijenosu kapitala i stoga je svrha naših poduzetih aktivnosti u pružanju usluga revizije visoke kvalitete izuzetno važna za jačanje povjerenja javnosti u revidirane financijske izvještaje i predstavlja naše vrijednosti te poslovni i profesionalni ugled

0
Djelatnika

Stručno osposobljenih djelatnika za obavljanje svih profesionalnih zadataka. Naši revizori su kompetentne osobe privržene poštivanju etičkih i strukovnih pravila nužnih za pružanje revizijskih usluga visoke kvalitete. Društvo realizira zadane ciljeve kontinuiranim unapređivanjem i stalnim ulaganjem u razvoj revizorske metodologije i drugih resursa koji doprinose poboljšanju kvalitete u obavljanju revizorskih usluga.

0
Ovlaštenih revizora

Ovlaštenih revizora, certificiranih da posao obavljaju u skladu sa standardima i  kvalitetom revizijske profesije koja podrazumijeva ispunjavanje zahtjeva sadržanih u primjenjivim zakonima i propisima, kao i profesionalnim standardima koji se odnose na usluge revizije.

METODOLOGIJA MREŽE

 

Naša je tvrtka članica svjetske grupe MOORE GLOBAL NETWORK Ltd. jedne od na svijetu najvećih, međunarodno prestižnih revizorskih, računovodstvenih i poslovno konzultantskih tvrtki MOORE GLOBAL NETWORK Ltd. sa sjedištem u Londonu.  MOORE GLOBAL NETWORK Ltd. broji preko 260 neovisnih tvrtki u 110 zemalja sa preko 30.000 djelatnika.

AUDIT d.o.o. kao članica MOORE GLOBAL NETWORK Ltd. koristi metodologiju mreže. Našim klijentima nudimo široki spektar usluga, a naši djelatnici svojim teorijskim znanjem i revizijskom praksom osposobljeni su za stručnu, dosljednu i neovisnu primjenu međunarodno priznate i poznate revizijske metodologije koja na najvišoj profesionalnoj razini osigurava potpunu primjenu revizijskih postupaka utvrđenih Međunarodnim revizijskim standardima i Hrvatskim standardima financijskog izvještavanja u skladu sa odredbama Zakona o reviziji.

MORE AUDIT ZAGREB

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje iskustvo na našoj web stranici.